Uncategorized

Facebook Yorumlarına Çıkartmalar ile Yorum Yapma Özelliği Geldi

Facebook yorumlarına çıkartmalar ile yorum yapabilme özelliği geldi

Facebook mesajlarda kullanılabilen birçok sticker ve hatta çok daha fazlası artık yorumlarda da kullanılabiliyor.

Çıkartmaların şu anda sayfa gönderilerinde kullanılamıyor, sadece gruplarda ve kişilerin paylaştığı içeriklere yapılan yorumlarda çıkartmalar ile yorum yapılabiliyor.

Çıkartmaları kullanmak için yorum yapılan metin alanının sağ alt kısmında yer alan çıkartma simgesine tıklayarak açılan pencereden çıkartmalara erişmek mümkün, sonraki adımda bu pencerenin sağ üst kısmında yer alan + simgesinden çıkartma mağazasına ulaşılabiliyor ve buradaki yüzlerce çıkartmadan birini seçerek yorum yapılabiliyor.

Çıkartmalar arasında, Snoppy, Power Rangers, Muppets Show, Penguen Waddles,  Catoon Network karakterleri ve Barcelona gibi bazı futbol kulubü ve popüler karakterlerin çıkartmaları da mevcut.

Yazar Hakkında

Yılmaz Barış

2006 başında blog yazma heyecanıyla kendimi kaptırdığım dijital dünya sonrasında mesleğim ve hayatım haline geldi. 2008'de serbest zamanlı, 2012 sonrasında ise profesyonel olarak dijital pazarlama uzmanı/danışmanı olarak çalıştım. Ulusal ve global birçok farklı marka içi dijital pazarlama hizmetleri verdim. Çeşitli blog ve portallarda dijital pazarlama, dijitalleşme, yenilikçi teknolojiler, sosyal mecralar ve yeni iş fikirleri gibi beni heyecanlandıran konular üzerine yazmak yapmaktan en çok keyif aldığım işlerin başında geliyor.

2 Yorum Yapıldı

Yorum yazın